Bärgslagsbladet!

Idag har jag och Lova haft fin besök av bärgslagsbladet, en lokal tidning härifrån. De ska skriva lite om mitt företag, men de ville framförallt veta lite mer om knatarellsök. Det började med en interjuv och efter det begav vi oss till skogen, där jag några timmar tidigare placerat ut kantareller.

Det var faktisgt första gången som jag placerat ut kantarellerna några timmar innan för att sedan låta Lova komma ditt och söka. Så jag va lite nervös att hon inte skulle klara av det, men det gick strålande hon hitta dem allihopa! :D Den första kantarellen tog lite tid men sedan efter det gick det av bara farten. Så duktig! Så efter de hade åkt, fick Lova åka och bada som extra belöning för väl utfört arbete.

Imorgon bär det av till Örebro för att ha avslutning i Rallylydnad och sedan är det semester. Fast mitt jobb känns inte som ett jobb! Så drar kurserna igång igen i augusti.

Så nu väntar jag med spänning på artikeln som skulle komma någon gång i veckan, förmodligen på tisdag!



Ha det gott / Zandra

Kommentarer
Postat av: Mimmi & Bamse

Hej! :)

Ja allt har gått jättebra. Bamses tumör är helt borta nu. Den försvann helt ganska nyligen. Skönt. Ser att du håller kurser hos Tassa rätt. Ja utbildningen börjar den 13 nov. Ser fram emot det! Sen vill jag utbilda mig till specialiserad hundpsykolog men de får vi se sen hur det går. Hur går det med Lova och hennes höfter? Ha en trevlig sommar du också :)

2010-07-12 @ 19:09:55
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Hannah & Azti

Hej! Fin artikel i tidningen :)

2010-07-14 @ 09:11:06
URL: http://kurtelza.blogg.se/
Postat av: Lollo

Vad kul att Du har Blogg!



Lova är SÅ SÖT! Man smälter!



Kram från Lollo

2010-07-15 @ 10:51:15
URL: http://lilalollo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0