En toppen dag!

Idag har Lova haft en toppen dag. Den började med att vi tog morgon promenaden genom skogen och där fick Lova även göra ett Kantarellsök. Sedan på eftermiddagen kom en av Lovas bästa vänner, nämligen Viggo - en cavalier king charels spaniel.



Har aldrig sett Lova busa med någon som hon gör med Viggo, det är verkligen bästa bus kompisen. Vi gick en sväng till bryggan där Lova fick bada och träna lite apportering. Även fast det känns som om vatten apportering inte direkt behöver tränas på. Det fungerar bra naturligt, det enda som vi behöver träna på där är att hon inte ska ruska sig innan hon lämnat av dummyn, frågan är ju hur man ska lyckas med det? :P Får antagligen försöka jobba med henne då hon kommer upp på land samt stå nära och ta mig längre bak, så det är det jag ska försöka göra nästa gång vi tränar. Viggo kännde däremot inte för att bada, så han stod på bryggan och titta på när tok Lova slängde sig i vattnet.

Efter några dopp, tog vi oss tillbaka hem och åt lite kvällsmat. Och efter det blev det bus och stoj. Lova fick även göra ett kantarellsök, då Moa och Sussan var nyfikna att se hur det funka. Lova sökte av bra, med bra fart och markera jätte fint.

Så har denna dag också fyllt av bus, lek, bad och aktivering. En toppen dag om man frågar Lova, helt i hennes smak, och nu ligger hon här bredvid som en utslagen hjälte.

Tack för en härlig dag Moa, Sussan & Viggo!

/ Zandra

Kommentarer
Postat av: Moa Waern

Tack själv! Jag hade jättetrevligt :) Viggo hade jättekul, han sov som en stock hela vägen hem :P Här finns några av bilderna om du vill se: http://moawaern.se/lova.htm

kram//Moa

2010-07-29 @ 14:45:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0